Harmony Pocket


  • Тип:Двулицев
  • Ядро:Покет Пружина
  • Височина:22 см.
  • Гаранция:15 год.
  • Подарък:100 дни тест период
  • Твърдост:Средно Мек

    • 369лв.

    • 1474лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Harmony Pocket
Двулицев матрак с покет пружини Sleepmode Harmony Pocket e луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт. Sleepmode Harmony Pocket е експерт срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.
Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини, в комбинация с висок клас ортопедична пяна и високоеластична термочувствителна HR пяна.
Калъфът на Sleepmode Harmony Pocket е изработен от фин, дишащ плат Bubble Fresh, който леко масажира вашето тяло и по-този начин подобрява кръвообращението и възстановяването през нощта.
Bubble fresh платът притежава още : абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества .
Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Страницата на матрака е изработена от специален ековелур, чиято роля е допълнително да усили матрака и да удължи неговия живот.
Уникалният дизайн е елегантно подсилен със стилен златен завършек.
Мобилният калъф с цип, позволява лесното му сваляне и почистване.
Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode Harmony Pocket е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.

Изберете между:

Страна 1 : Висок клас ортопедична пяна, за любителите на спане на по-твърди матраци.Ортопедичната пяна поддържа по-тежките части, като таза и раменете да не потъват, а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение. За по-голям комфорт добавихме тънък слой мемори пяна.
Страна:2 : Съставена от термочувствителна HR пяна с висока плътност. HR пяната е термочувствителна, което значи , че реагира на телесната температура и по този начин заема всяка една анатомична извивка на тялото.

Ядро:

13 см самостоятелно пакетирани покет пружини
Страна 1 : 4 см ортопедична Sonnocell пяна.
Страна 2 : 4 см HR пяна

Калъф:

Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил с лек масажиращ ефект .
Страница- еко велур, златен паспел
Цип

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност на продукта в склад, срок на доставка - 3 работни дни.
Ако продукта не е наличен на склад, срок на доставка - от 15 до 40 работни дни.


Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Покет Пружина
Височина: 22 см.
Гаранция: 15 год.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Средно Мек

Напиши ревю