Лукс Classy


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Високолоеластична пяна
 • Височина:25 см.
 • Гаранция:15 год.
 • Подарък:100 дни тест период
 • Твърдост:Твърд
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 494.72лв.

  • 1546.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Лукс Classy

Двулицевият ортопедичен матрак Лукс CLASSY, 25 см e висок клас матрак, изработен от луксозен тъкан плат, българска мериносова вълна и високоеластична мемори пяна.
Състои се от трислойно ядро, тип "сандвич", за да Ви предостави различно усещане от двете страни на матрака.
Първият "SOFT" слой е съставен от мемори пяна и е подходящ за тези, които предпочитат средно към меко усещане при спане.
Средният слой е изработен от стабилна Sonnocell полиуретанова пяна с плътност 30 кг/м3.
Третият слой е съставен от HR (high resilience) пяна с твърдост средна към твърда, специално направена за хора, които страдат от болки в гърба и кръста.
Калъфът също е двулицев. Притежава зимна страна, изработена от 100% българска мериносова вълна и лятна страна от висококачествен тъкан плат, обогатен с Алое Вера.
Калъфът е капитониран с тънък слой Sonnocell и Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото.Страницата е изработена от висококачествен, луксозен, велурен плат, който допълва изисканата визия на матрака. Матракът предлага две степени на твърдост - средна и мека, в зависимост от това на коя страна е обърнат.
Страната с мериносова вълна е по-мека и задържа повече топлина, което е нужно в студените месеци. За по-топлото време в годината е предвидена страната с алое вера за максимална сезоно-съобразност.Обърнат на тази страна матракът показва средна твърдост на ядрото.
Ядро:

Трислойно - 1-ви слой- мемори пяна, 2-ри слой - полиуретанова пяна Sonnocell, 3-ти слой - HR (high resilience)пяна
Плътност на ядрото - мемори пяна - 50 кг/м3,Sonnocell пяна - 30 кг/м3, HR (high resilience)пяна - 40кг/м3

Калъф:
Двулицев - зимна и лятна страна
Калъф зимна страна - 100% българска мериносова вълна - не изпотява, поддържа нормалната телесна температура 36-37 градуса
Калъф лятна страна - капитониран плътен тъкан плат 350 г/см2, обработен с екстракт от алое вера; антибактериален, хипоалергенен, нежен към кожата
Прошивка - Sonnocell пяна, Mirawave термовата

Страница:
Висококачествен, луксозен, велурен плат

100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.


Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.
Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Високолоеластична пяна
Височина: 25 см.
Гаранция: 15 год.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю