Millenium


  • Тип:Двулицев
  • Ядро:Покет Пружина
  • Височина:26 см.
  • Гаранция:20 год.
  • Твърдост:Средно Твърд
  • Доставка:Безплатна доставка до 5 работни дни

  • 779.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

5 от 5 (Гласували: 3)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Millenium

Височина: 26 см
Тип матрак: Двулицев
Тип на калъфа: Борд
Материал: Pocket System, С пяна, Memory пяна, Висококачествен текстил
Гаранция: 20 години
Степен на твърдост: Среден


Луксозен матрак Милениум е нов модел от Ексклузивна серия на матраци Paradise, който спокойно можем да наречем модерна класика. В ядрото на матрака е заложен високотехнологичния 7-зонов покет пакет (7 zone Pocket System), в който всяка пружина е индивидуално опакована в текстилен джоб. 7-те различни зони са в съответствие с основните точки на натиск на човешкото тяло и създават усещането за стабилност и комфорт. Поради независимото движение на всяка една от пружините, те потъват равномерно и се нагаждат според контурите на тялото. Правилното поемане на натиска осигурява равномерно разпределение на тежестта по цялата повърхност на матрака и поддържа гръбнака в естествено положение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата.
Индивидуалното действие на всяка пружина се допълва чудесно от мекото покритие на слой еластична пяна и слой Memory пяна. Термоеластичните качества на Memory пяната позволяват да „запомня“ формата на тялото. Когато се затопли, тя омеква и потъва в точките с по-голям натиск, обгръщайки изцяло лежащото тяло. Телесната температура се балансира, умората и болката отстъпват пред пълноценен релакс. Високоеластичната пяна от другата страна на ядрото прецизно разпределя тежестта и подчертава ортопедичните характеристики на матрака като гарантира правилна позиция на гръбначния стълб. Тази структура на матрака предлага възможност за избор на различно усещане за мекота и комфорт от двете му страни.
Отличителната визия на матрака се постига чрез съчетаване на контрастни цветове – черно и бяло. Калъфа на матрака е изработен от висококачествен текстил с уникален и нестандартен дизайн, изключително мек и приятен на допир. Контрастната цветова комбинация тъмно-светло придава изисканост и елегантност, което е отличителна черта на модел Милениум.
Състав на матрака: висококачествен текстил,  7 зонов Pocket System, Memory пяна, високоеластична пяна, еластична пяна

Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109

Този модел се предлага с експресна доставка в рамките на 4 работни дни за всички стандартни размер.

Доставка:
До 5 работни дни, независимо от размера.

Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Покет Пружина
Височина: 26 см.
Гаранция: 20 год.
Твърдост: Средно Твърд
Доставка: Безплатна доставка до 5 работни дни

Напиши ревю