Ocean Dream Pocket


 • Тип:Двулицев
 • Ядро:Покет Пружина
 • Височина:24 см.
 • Гаранция:15 год.
 • Подарък:100 дни тест период
 • Твърдост:Средно Мек
 • Доставка:Безплатна доставка

  • 364.25лв.

  • 1457.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Ocean Dream Pocket

Двулицев матрак с покет пружини Sleepmode Ocean Dreams луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт. Sleepmode Ocean Dreams е експерт срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем.
Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини, в комбинация с висок клас ортопедична пяна и високоеластична термочувствителна HR пяна.
За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа, от към масажиращата страна е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.
Калъфът на Sleepmode Ocean Dreams е изработен от фин, дишащ плат с абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Иновативния плат Ocean Dreams е дишащ текстил от най-висок клас, който съчетава в себе си мекота, изящество и дава усещане за неповторим комфорт във вашата спалня. Специалната му релефна структура, леко масажира вашите мускули, като по този начин подобрява кръвообръщението и ускорява процеса на възстановяване нощем.
Стилният дизайн на Sleepmode Ocean Dreams е подчертано от страницата, изработена от луксозен текстил Super Elastica. Освен че придава неповторим облик на вашата спалня, той укрепва допълнително матрака и удължава неговия живот.
Мобилният калъф с цип, позволява лесното му сваляне и почистване.
Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode Ocean Dreams е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.

Изберете между:
Страна 1 : Профилирана пяна със 7 зони на комфорт. Ролята на 7 те различни зони очертани в ядрото е всяка от тях да даде оптимална опора на различните части от тялото.Така например по-тежките части, като таза и раменете не потъват а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение. Слой мемори пяна за по-меко усещане.
Страна 2 : Гладка, съставена от термочувствителна HR пяна с висока плътност, която поддържа по тежките части на тялото, таз и бедра, да не потъват и дава максимално добра опора на гърба раменете и главата, за любителите на по-твърди матраци и страдащите от проблеми в гърба и кръста.

Ядро:

13 см самостоятелно пакетирани покет пружини
Страна 1 : 6 см профилирана Sonnocell пяна с 7 зони на комфорт.
Страна 2 : 4 см HR пяна

Калъф:

Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Ocean Dreаms.

Страница:

От висококачествен текстил Super Elastica
Цип

Доставя се ролиран, в специална вакуумна опаковка.


100 нощи тест

След като вашият нов матрак Екотекс пристигне, ще имате 100 нощи, за да решите дали това е идеалният матрак за вас. Ако ви харесва, просто го запазете и се наслаждавайте на пълноценен сън, нощ след нощ.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.
Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Покет Пружина
Височина: 24 см.
Гаранция: 15 год.
Подарък: 100 дни тест период
Твърдост: Средно Мек
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю