Air Air латекс


  • Тип:Двулицев
  • Ядро:Пенолатекс
  • Височина:20 см.
  • Гаранция:10 год.
  • Твърдост:Средно мек
  • Доставка:Безплатна доставка

    • 694.40лв.

    • 992.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

Ергономичен Екологичен Сменяем калъф Ортопедичен Антиакарен Дишащ Анатомичен
0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Матрак Air Air латекс

Двулицев матрак с цип.
- Ядро от 100 % пенолатекс, височина на ядрото 18 см.
- 7 комфортни зони.AC
- Двоен цип за по-лесно сваляне и почистване на калъфа.
- Избор на твърдост според теглото на потребителя:
M средно твърд (от 70 до 90 кг)и F твърд (над 95 кг).
- Aнтибактериален калъф със сребърни йони-външният калъф на матракът aiRaiR Latex е изработен от белгийски текстил, обработен с уникална по рода си антибактериална нано технология Argentano TM.
- Ортопедичен-обособените 7 зони, които са специално произведени с различни твърдости създават равномерна ортопедична опора за гръбначния стълб.
- Изключително проветрив-единственият пенолатексов матрак с отвори, минаващи през цялото ядро. Осигурявайки непрекъснат въздушен поток през матрака, те осигуряват необходимата проветривост и не позволяват задържането на влага.
- Двустранно гъвкав-притежава изключителна еластичност при сгъване и в двете посоки. Това се дължи на прорезите, които преминават по цялата му ширина и дължина. Благодарение на тях сгъването и разгъването на матрака е много по-лесно.
- Независими опорни точки- благодарение на повърхностните канали, се формира повърхност с прекъсната структура. Това възпрепятства предаването на движения по матрака, като осигурява оптимална и индивидуална подкрепа дори и при двама спящи с различно тегло. Желаното спокойствие на съня ви е осигурено, тъй като движенията на партньора ви, остават само в неговата половина от матрака.
- Комфортен-aiR aiR матракът плътно следва естествените извивки на тялото, а благодарение на специалните полусфери предоставя недостижим комфорт.
- Височина на матрака 20 см.
- Гаранционен срок 10 години.

Матрак, чието ядро е специално разработено след изследвания, целящи по-висока еластичност, по-добра вентилация и по-висок комфорт. Матрак aiRaiR Latex представлява моноблокова структура, изградена чрез система от вертикални канали, които действат независимо един от друг: отделните части на тялото се подкрепят от различни по размер канали, като осигуряват уникално чувство за релаксация. Вертикалните отвори, генерират непрекъсната проветривост, контролирайки влажността и топлината на тялото. Матракът aiRaiR е изключително подходящ за двама спящи. Движенията, в която и да е от половините на матрака, не предизвиква движения в другата половина, независимо от движенията на партньорът Ви.

Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Атрибути
Тип: Двулицев
Ядро: Пенолатекс
Височина: 20 см.
Гаранция: 10 год.
Твърдост: Средно мек
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю