Air Balance Roll


  • Тип:Топ матрак
  • Височина:5 см.
  • Гаранция:2 години
  • Подарък:Безплатна доставка
  • Твърдост:Средно твърд

  • 199.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Топ матрак Air Balance Roll


С височина от 5 см, топ матракът е идеален за тези, които искат да добавят допълнителен слой комфорт и да се радват на чудесен сън.

 Топерът разполага с обемна прошивка от полиуретанов и мемори пух и осезаемо подобрява комфорта на всеки матрак. Тази уникална комбинация от материали позволява да спиш в различни позиции, без да чувстваш натиск върху гръбначния стълб.

Топ матрак AIR BALANCE ROLL е с микрофибър "Carbon Anti-stress", състоящ се от 99,4% полиестер и 0,6% карбонови нишки. Те осигуряват защита срещу акари и статично електричество, осигурявайки чиста и здравословна среда за сън.

AIR BALANCE ROLL: луксозен, висококачествен топ матрак, предназначен да осигури максимален комфорт и поддръжка. Със своето ядро, изработено от профилирана полиуретанова пяна, този топер е проектиран да облекчава точките на натиск и да разпределя равномерно телесното тегло, осигурявайки оптимална опора и подобрено кръвообращение по време на сън.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Топ матрак
Височина: 5 см.
Гаранция: 2 години
Подарък: Безплатна доставка
Твърдост: Средно твърд

Напиши ревю