Algua Spirulina


  • Тип:Топ матрак
  • Ядро:Високоеластична пяна
  • Височина:6 см.
  • Гаранция:5 години
  • Твърдост:Средно твърд

    • 90.09лв.

    • 429.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Algua Spirulina


Топ матрак Ekotex Algua Spirulina е ортопедичен топ матрак, който ще Ви предостави необходимия комфорт, когато сте легнали, за да се отпуснат максимално всичките Ви мускули и да се потопите в най-сладките сънища.

С цяло ядро от ортопедична полиуретанова пяна SonnoCell, което предоставя сигурна опора за гръбначния стълб и предотвратява възникването на болки в гърба, врата и рамената. С калъф от биофункционален и декоративен текстил за матраци ALGUA®, създаден чрез специална иновативна технология, чрез която микрокапсули с екстракт от Algua спирулина се вплитат в нишките на плата.

При триене екстрактът се освобождава и действа благотворно на тялото поради множеството минерали, витамини и микроелементи, които съдържа.Страницата на топ матрака е от екологична, дищаща и охлаждаща 3D мрежа със сложна призматична структура, която позволява свободната циркулация на въздуха в ядрото на матрака и предотвратява развитието на акари.

Ядро:

Полиуретанова пяна Sonnocell

Плътност на ядрото: 30 кг / м3

Калъф:

сертифициран биофункционален текстил ALGUA® с антибактериални свойства, с плътност 400 г/см2

Прошивка: Mirawave материал за оптимална терморегулация

Страница:

3D система за вентилация

Височина на ядрото: 4 см

Височина на топ матрака: 6 см

Свойства: антиакарен, хипоалергенен, антибактериален

Степен на твърдост - средна

Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Топ матрак
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 6 см.
Гаранция: 5 години
Твърдост: Средно твърд

Напиши ревю