Aloe Gold line


  • Тип:Топ матрак
  • Ядро:Високоеластична пяна
  • Височина:6 см.
  • Гаранция:6 години
  • Твърдост:Средно твърд
  • Доставка:Безплатна доставка

    • 121.60лв.

    • 380.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Aloe Gold line


Tоп матракът Ekotex Aloe Gold line zipper e истинско златно бижу за вашата спалня. Покривайки всички 10 от 10 точки за комфорт с него ще получите пълноценна почивка и качествен сън.Ядрото, изработено от специална ортопедична пяна е изключително подходящо за хора, страдащи от болки в гърба и кръста.

Калъфът е изработен от антибактериален, хипоалергенен плат, третиран с Aloe Vera, чиито вълшебни природни качества са да успокоят вашата кожа и галейки ви леко, да ви пренесат в света на сънищата.

Иновативните технологии вложени в калъфът предотвратяват нежеланото нощно изпотяване и поддържат оптимална телесна температура необходима за пълноценен сън.

За по-лесното почистване, калъфът е изработен със система с цип. Ekotex Aloe Gold line zipper -перфектният избор за топ матрак за семейната спалня

Ядро:

4 см ортопедична пяна/ниво на комфорт средно към твърдо

Калъф:

Успокояващ кожата, хипоалергенен, антибактериален

Прошивка от термоизолацинна вата /предотвратява нощното изпотяване

Цип/лесно почистване

3D материал в страницата/осигурява естествено проветрение на топ матрака

Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Топ матрак
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 6 см.
Гаранция: 6 години
Твърдост: Средно твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю