Aloe Zipmode


  • Тип:Топ матрак
  • Ядро:Високоеластична пяна
  • Височина:6 см.
  • Гаранция:5 години
  • Твърдост:Средно твърд

    • 83.40лв.

    • 278.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Aloe Zipmode


Sleepmode Aloe Zipmode е функционален и ортопедичен топ матрак със сваляем калъф с цип, който се харесва заради удобството и практичността, които предлага. Sleepmode Aloe Zipmode повишава усещането за комфорт на матрака Ви, като същевременно го предпазва от износване и удължава живота му.

Със стабилното си ядро от полиуретанова пяна SonnoCell топ матракът предоставя сигурна подкрепа на гръбначния стълб и му помага да заеме правилна позиция по време на сън и да подпомогне възможно най-пълно отпускане на мускулатурата.

Това води до спокоен и дълбок сън, без напрежение на тялото и ума. Калъфът на Sleepmode Aloe Zipmode е от дишащ плат, обогатен с алое, с хипоалергенни и антибактериални свойства. Алоето действа благотворно на кожата и има доказани лечебни ползи с хилядолетна история.

Калъфът е с цип и това помага за лесното му сваляне и изпиране. Четирите ластични ленти в краищата Ви помагат да го закрепите лесно и плътно за матрака си. Sleepmode Aloe Zipmode e предназначен за тези, които се събуждат често с болки в гърба, врата и раменната област.

Поставен върху матрака, Sleepmode Aloe Zipmode е създаден да създаде един по-добър и здравословен климат за пълноценен сън.

Ядро:

Ортопедична Sonnocell пяна

Плътност на ядрото: 30 кг/м3

Калъф:

Биофункционален тъкан плат с алое вера, с цип

Сваляем калъф с цип: позволено пране до 40 градуса без центрофугиране

Прошивка: Mirawave материал за регулиране на температурата на тялото

Височина на ядрото: 4 см

Височина на топ матрака: 6 см

Свойства: антиакарен, хипоалергенен, антибактериален

Степен на твърдост: средна

Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Топ матрак
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 6 см.
Гаранция: 5 години
Твърдост: Средно твърд

Напиши ревю