Antistress Massage


  • Тип:Топ матрак
  • Ядро:Високоеластична пяна
  • Височина:8 см.
  • Гаранция:6 години
  • Твърдост:Средно твърд
  • Доставка:Безплатна доставка

    • 123.48лв.

    • 294.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Antistress Massage


Ekotex Antistress Massage е топ матрак с топ качество и екстра височина от 8 см.

Ядрото изработено от ортопедична профилирана пяна има масажен ефект и две степени на комфорт: масаж и стандартно. Сваляем калъф с цип от плътен, фин, дишащ текстил Anti stress, с хипоалергенни и антибактериални свойства. Antistress e иновативен дишащ текстил, който не позволява нощното изпотяване и ви дава усещане за комфорт, нежно докосване и свежест през цялата нощ.

Получавате 8 сантиметров топ матрак Ekotex Antistress Massage ролиран и вакуумиран директно до вашата врата със 6 години гаранция

Ekotex Antistress Massage разползага с едностранно профилираното ядро с масажиращ ефект, за подобряване качеството на релакс и две степени за усещане на комфорт, като може да избирате между:

Профилирната страна, която посредством движението на тялото през нощта, масажира мускулите и по този начин подобрява кръвообръщението в тях, като допринася за по-бързото възстановяване от натрупаната през деня умора.

На гладката страна получавате стандартно усещане. Пяната от която е изработено ядрото е с висока плътност, поддържа по тежките части на тялото, таз и бедра, да не потъват и дава максимално добра опора на гърба раменете и главата.

Релаксиращият ефект се подсилва от финният, дишащ плат Antistress, от който е изработен калъфът на топ матракът. Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през топ матракът, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Ядро:

7 см ортопедична, профилирана Sonnocell пяна с масажиращ ефект и две степени на комфорт

Калъф:

Дишащ, хипоалергенен, антибактериален текстил Anti Stress

Цип

Доставя се ролиран, в специална вакуумна опаковка.


Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Топ матрак
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 8 см.
Гаранция: 6 години
Твърдост: Средно твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю