Bamboo Memory


  • Тип:Топ матрак
  • Ядро:Мемори пяна
  • Височина:6 см.
  • Гаранция:6 години
  • Твърдост:Мек
  • Доставка:Безплатна доставка

    • 155.73лв.

    • 537.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Bamboo Memory


Sleepmode Bamboo Memory Zipmode 6 см, ще вдъхне нов живот на твоя стар матрак и ще подобри в пъти качеството на съня ти.

Ядрото изработено от високоеластична, термочувствителна мемори пяна, която улавя всяка извивка на твоето тяло. Сваляем калъф с цип от плътен, фин, дишащ текстил с бамбукови нишки, с естествени хипоалергенни и антибактериални свойства. Bamboo e иновативен дишащ текстил, който не позволява нощното изпотяване и ви дава усещане за комфорт, нежно докосване и свежест през цялата нощ.

Получавате 6 сантиметровия топ матрак ролиран и вакуумиран директно до вашата врата със 6 години гаранция

Мемори пяната реагира на телесната температура и се моделира по естествените извивки на тялото, като по този начин поддържа гръбначния стълб в оптимална позиция през цялата нощ. Ядрото на Bamboo Memory ви обгръща нежно и отнема умората и напрежението от мускулите само за няколко часа.

Релаксиращият ефект се подсилва от финният, дишащ плат Bamboo с бамбукови нишки и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата осигуряват постоянната циркулация на въздуха през топ матракът, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.

Ядро:

4 см мемори пяна

Калъф:

Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Bamboo.

Цип

Доставя се ролиран, в специална вакуумна опаковка.

Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Топ матрак
Ядро: Мемори пяна
Височина: 6 см.
Гаранция: 6 години
Твърдост: Мек
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю