iFresh Bubbles


  • Тип:Топ матрак
  • Ядро:Високоеластична пяна
  • Височина:7 см.
  • Гаранция:6 години
  • Твърдост:Средно твърд
  • Доставка:Безплатна доставка

    • 152.96лв.

    • 478.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

iFresh Bubbles


Със 7 зоновия топ матрак с цип iFresh Bubbles 7 зони можете да постигнете по-добра еластична адаптация на тялото, отколкото ако ползвате например само пружинен матрак.

Въпреки това всеки един топ матрак, за да изпълни правилно функцията си, следва да се постави върху съществуващ вече матрак.С топ матрак с цип iFresh Bubbles 7 зони Вие ще подобрите комфорта на матрака си и ще постигнете по-добър микроклимат за един здравословен и качествен сън.iFresh Bubbles 7 зони притежава 7 ергономични зони за оптимална адаптация и поддръжка на тялото.

Разделянето на 7-те зони съответства на утвърдения стандарт, като зонирането е огледално, т.е. позицията за главата и тази за главата могат лесно да се разменят според нуждите, като просто завъртите топ матрака.

Отделните зони са постигнати чрез машинно профилиране на пяната, като формата и дълбочината на разрезите са съобразени в зависимост от натиска, който тялото упражнява върху ядрото.Това позволява контролиране на натиска по максимално щадящ гръбначния стълб начин.

Калъфът на топ матрака е ушит от релефен,тъкан, хипоалергенен, дишащ плат от ново поколение BUBBLES FRESH, който има лек масажиращ ефект и не позволява хлъзгане на спалното бельо. Тънкото некапитонирано покритие позволява по-пълно усещане на специалното ергономично зониране на iFresh Bubbles 7 зони.

Ципът по всички страни на топ матрака позволява лесно сваляне и почистване на калъфа. И накрая, комфортната височина на iFresh Bubbles 7 зони не оставя нито едно неизпълнено желание дори и на най-претенциозния потребител.

Ядро:

7 см ортопедична профилирана пяна със 7 зони на комфорт Sonnocell - 30 кг/м3

Плътност на ядрото: 50 кг/м3

Калъф: BUBBLES FRESH - ново поколение плат - релефен с лек масажиращ ефект и нежно усещане при допир.

Сваляем калъф с цип: подходящ за машинно пране до 40 градуса без центрофугиране

Страница: BUBBLES FRESH - ново поколение плат - релефен с лек масажиращ ефект и нежно усещане при допир.

Височина на ядрото: 6 см

Височина на топ матрака: 7 см

Свойства: антиакарен, хипоалергенен, антибактериален, антимикотичен

Степен на твърдост – среден към твърд

Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Топ матрак
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 7 см.
Гаранция: 6 години
Твърдост: Средно твърд
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю