Ocean Memory


  • Тип:Топ матрак
  • Ядро:Високоеластична пяна
  • Височина:8 см.
  • Гаранция:7 години
  • Твърдост:Средно мек
  • Доставка:Безплатна доставка

  • 636.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Ocean Memory


Комфорт и здрав сън, който заслужаваш. Ядро с оптимална твърдост, масажен ефект и нежна текстура от плътен, дишащ текстил Ocean Dreams. Топ матрак Ocean Dream Memory Orthopedic, 8 см, с цип е топ матрак, съчетаващ в себе си най-доброто необходимо за пълноценен, непробуден и здрав сън.

Ядро изработено от слой ортопедична пяна Sonnocell. Благодарение на високата си плътност, тя поддържа гръбнака в оптимална позиция през цялата нощ. Sonnocell не позволява потъването на по-тежките части и по този начин предотвратява изкривяване, схващане и болки в кръста. Към основното ядро добавихме 3 см слой мемори пяна с масажен профил.

Мемори пяната ,,улавя“ естествените гънки на тялото и по-този начин получавате допълнително чувство за плътност и комфорт. Малките, нежни шипчета по повърхността на ядрото правят лек ,,масаж“ на цялата мускулатура, по този начин подобряват кръвообръщението намаляват времето за възстановяване в пъти.

Ако предпочитате, твърда и гладка страна или просто искате да разнообразите или изпробвате друг вид усещане, просто обърнете матрака.

Калъфът на Топ матрак Ocean Dream Memory Orthopedic, 8 см, с цип, е изработен от луксозен, плътен текстил. Релефната му текстура, дава усещане за уют и спокойствие. Техническите характеристика на Ocean Dreams осигуряват постоянна циркулация на въздуха през ядрото(което не позволява задържането на влага и образуването на плесен) , текстилът е хипоалергенен и антибактериален.

За по-добро почистване, калъфът се сваля изключително лесно, благодарение на системата с цип. Прането става в перална машина, на температура от 60 градуса.

Ядро:

Ортопедична пяна Sonnocell

Мемори пяна с масажиращ ефект

Калъф:

Ocean dreаms (антибактериален, хипоалергенен, дишащ текстил)

Цип

Доставя се ролиран в специална вакуумна опаковка.

Този продукт може да бъде закупен с 0% лихва на изплащане за периода от 5, 6 или 9 равни месечни вноски. Може да видите как в кредитният калкулатор или се свържете с нас на 0894503109.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Тип: Топ матрак
Ядро: Високоеластична пяна
Височина: 8 см.
Гаранция: 7 години
Твърдост: Средно мек
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю