Топ матрак Cool Gel


  • Тип:Топ матрак
  • Ядро:Cool Gel латекс
  • Височина:8 см.
  • Гаранция:5 год.
  • Твърдост:Средно мек
  • Доставка:Безплатна доставка

    • 470.40лв.

    • 672.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

Ергономичен Екологичен Сменяем калъф Антиакарен Дишащ Анатомичен
0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Топ матрак Cool Gel


ПЪЛНОЦЕНЕН СЪН ЗА ИСТИНСКА ПОЧИВКА

Топ-матракът е идеално решение за всеки, който търси начин да подобри комфорта на стария си матрак, без да се налага да го подменя изцяло.
Той е изработен от 100% пенолатекс с повишена плътност. Пенолатексът се характеризира с висока еластичност и устойчивост на деформация, а клетъчната му структура му позволява да диша.
Биоразградим и безвреден – пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немският Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

7 ЗОНИ НА КОМФОРТ
Матракът разполага със седем ортопедични зони, разположени по дължината на матрака. Те придават опора  по цялото продължение на гръбначния стълб и имат различна твърдост, която осигурява комфорт за всяка част от тялото Ви: глезени, колене, бедра, таз, кръст, рамене и глава.

ТОПЕР COOL GEL
Комбинира неповторимите качества на пенолатекса с COOL GEL – иновативен материал с висока топлопроводимoст. ЛАТЕКС COMBO GEL е топ матрак, при който горният слой е изработен от 7-зонов ЛАТЕКС GEL – дишаща латексна пяна, перманентно свързана със специалните COOL GEL микро капсули. Тя осигурява по-добро регулиране на температурата, като абсорбира и след това освобождава топлината от спящия.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Атрибути
Тип: Топ матрак
Ядро: Cool Gel латекс
Височина: 8 см.
Гаранция: 5 год.
Твърдост: Средно мек
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю