Aloe Vera Deep Relax


  • Височина:12 см.
  • Гаранция:2 години

  • 79.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Възглавница Aloe Vera Deep Relax

Възглавницата Aloe Vera Deep Sleep е има ядро от профилирана Sonnocell пяна , а калъфът е изработен от текстил обработен с Алое Вера, която има естествен мускулен и невро-релаксиращ ефект.

Възглавницата Sleepmode Aloe Vera Deep Relax е изработена в специален ергонимичен дизайн, така че да осигури максимална опора на шийните прешлени и главата и спомга за отпускането на мускулите на врата, главата и раменния пояс. Резултатът е дълбок релаксиращ ефект и значително подобряване в качеството на вашия сън.

Също така Алое Верата е прочута с антибактериалното си действия, а освен това е хипоалерген, т.е. не предизвиква алергии и дразнения дори на най- чувствителните типове кожа.

Състав :

Ядро:Профилирана високоеластична Sonnocell пяна

Калъф:Текстил Aloe Vera

Подарете здрав и пълноценен сън на вас и вашето семeйство с Комплекта анатомични възглавници Sleepmode Aloe Vera Deep Relax.

Размер: 48 x 32 x 12 cm

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.Атрибути
Височина: 12 см.
Гаранция: 2 години

Напиши ревю