Algua Sea and Air Memory


  • Височина:10 см.
  • Гаранция:5 години
  • Доставка:Безплатна доставка

    • 98.60лв.

    • 170.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Възглавница Algua Sea and Air Memory

Възлгавница Algua Sea and Air Memory с Air balance технология за допълнително проветрение на ядрото.

Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врата.

Възглавница Algua Sea and Air Memory е съставена от ядро високоеластична мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и по този начин улавя всяка извивка на вашето тяло. Мемори пяната заема оптималната форма, на естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата в релаксирано положение.

Air balance технологията осигурява постоянния поток на въздух през ядрото, като по този начин температурата се запазва постоянна, не се потите и не се будите нощем. Освен това каналчетата, които минават през цялата височина на ядрото, усилват неговата еластичност, придавайки допълнителен комфорт.

Калъфът на Възглавница Algua Sea and Air Memory е изработен от фин, тъкан текстил Algua spirulina с морски витамини от едноименното водорасло. Algua Spirulina e познато с ред терапечтични свойства и ползи за човешкото здраве. Платът Algua е дишащ- осигурява постоянна циркулация на въздуха през ядрото, има хипоалергенни и антибактериални свойства. Нежен на допир с успокояващ и релаксиращ ефект.

3D лентата, която минава по-цялата обиколка на възглавницата, подпомага проветрението на ядрото и възпрепятства задържането на влага и образуването на акари, мухъл и неприятна миризма.

Размер: 60х40х10 см

Състав:

Ядро: Мемори пяна Air balance технология

Калъф:

-Фин, тъкан, дишащ текстил Algua

– 3D лента

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Височина: 10 см.
Гаранция: 5 години
Доставка: Безплатна доставка

Напиши ревю