Bamboo anatomic


  • Височина:12 см.

    • 49лв.

    • 98лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Bamboo anatomic
Удобната възглавница е едно от задължителните условия за здрав и непробуден сън . Анатомичната възглавница Sleepmode Bamboo Anatomic съчетава в себе си ядро от високоеластична пяна, което следва анатомичните извивки на врата и главата и поддържа раменете в правилна позиция, независимо дали спите по гръб или на една страна. Усещането за комфорт се допълва от приятния допир на калъфа изработен от висококачествен дишащ текстил с бамбукови нишки.

Ядрото на Sleepmode Bamboo Anatomic има анатомична форма, която следва естествените извивки на главата и врата, като по този начин не позволява изкривяването и излишното напрежение. Ядрото е изработено с напречни прорези, което допринася за по-добрата циркулация на въздуха и позиционирането на главата. Пяната от която е изработена сърцевината на възглавницата е със средна твърдост, което не позволява потъването на по-тежките части. Възглавницата помага при хъркане, болки във врата и гърба.

Калъфът на Sleepmode Bamboo Anatomic е изработен от дишащ, антибактериален, хипоалергенен текстил със високо съдържание на бамбукови нишки. Допирът с него създава усещане за прохлада, не запарва и не запотява. 3D лентата от двете страни на калъфа осигуряват постоянната циркулация на въздуха през ядрото, като по този начин възпрепятстват задържането на влага и образуването на микроорганизми.

Easy clean системата с цип, позволява лесното сваляне и почистване на калъфа

Състав:

Ядро

Пяна с висока плътност

Размер: 48 x 32 x 12 cm

Калъф с цип

Текстил Bamboo

3D странична лената

Цип

Доставя се в сигурна вакуумна опаковка

Калъфът е подходящ за пране на температура до 40 градуса.

Доставка:
При наличност на продукта в склад, срок на доставка - 3 работни дни.
Ако продукта не е наличен на склад, срок на доставка - от 15 до 40 работни дниАтрибути
Височина: 12 см.

Напиши ревю