Black Diamond Delux


  • Височина:10 см.
  • Гаранция:5 години

    • 88.92лв.

    • 171.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

5 от 5 (Гласували: 1)  0 ревюта / Напиши ревю

Възглавница Black Diamond Delux

Възлгавница Sleepmode Black Diamond Delux ще подобри качеството на съня ви през всеки един от четирите сезона.

Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врата.

Възглавница Sleepmode Black Diamond Delux е съставена от ядро високоеластична мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и по този начин улавя всяка извивка на вашето тяло. Мемори пяната заема оптималната форма, на естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата в релаксирано положение.

Калъфът на Възглавница Sleepmode Black Diamond Delux е изработен от фин, тъкан текстил с приятна релефна структура, която има лек масажиращ ефект и подпомага циркулацията на кръвта в мускулите. Black Diamond платът е дишащ- осигурява постоянна циркулация на въздуха през ядрото, има хипоалергенни и антибактериални свойство. Нежен на допир с успокояващ и релаксиращ ефект

Ядро:

Мемори пяна

Калъф:

Фин, тъкан, дишащ текстил Black Diamond Delux

Размер: 60Х40х10 см


Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.


Атрибути
Височина: 10 см.
Гаранция: 5 години

Напиши ревю