I Cool Balance  • 29.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Възглавница I Cool Balance

Възглавницата i-COOL BALANCE е лесна за поддръжка, с калъф, който може да се сваля и пере в пералня. Наслади се на прохладни нощи дълго време.
Едно от основните предимства на възглавницата i-COOL BALANCE е нейната адаптивност към различни пози на сън. Регулирай я така, че да отговаря на твоя стил сън, осигурявайки правилна опора и подравняване на главата, врата и раменете. Това помага за облекчаване на напрежението, напрежението и дори хъркането.

Възглавницата е пълна с частици дунапрен, които се напасват на твоята уникална позиция за сън. Калъфката е направена от "i-cool" микрофибър, 100% полиестерен материал, който създава хиляди въздушни канали в цялата възглавница, позволявайки на топлината да излиза и да циркулира хладен въздух. 100% полиестерна вата и нетъкан текстил допълнително подобряват дишащите и охлаждащи свойства на възглавницата.

Остани свеж през цялата нощ с възглавницата на TED i-COOL BALANCE. Специално проектирана за топлите летни нощи, тази обемна възглавница осигурява оптимален топлинен комфорт, осигурявайки спокоен нощен сън. Въздушно мека на допир и нежна към кожата. Възглавницата i-COOL BALANCE предлага сигурна поддръжка за главата, врата и раменете, което прави всички пози за сън удобни.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.
Напиши ревю