• Lyo Nature -35%

Lyo Nature


  • Височина:13 см.

    • 25.35лв.

    • 39.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Възглавница Lyo Nature

Обемният пълнеж на „Възглавница – Lyo  Nature“ е от 100% полиестерни влакна, които осигуряват стабилност и комфорт на шията, главата и раменете по време на сън.
Възглавницата приема формата на тила и главата ви, благодарение на адаптивната мемори пяна и саморегулируеми влакна които са в нейния състав.
Възглавницата има сменяем двулицев калъф с цип, което е голямо предимство за продукти от този тип, тъй като улеснява употребата и почистването им.
При необходимост калъфът може да бъде третирам в пералня машина.
Външната част на калъфа е от изработен от полиестер и мемори пяна, които допринасят за комфортното усещане и мекотата при допир с кожата.
Благодарение анатомичната подкрепа която осигурява възглавницата, ще имате правилна позиция на главата и гръбначният стълб ,ще намалите натиска в гърба и появата на главоболие.
Ще се събуждате отпочинали и свежи, готови за предстоящия ден.
Размерите на „Възглавница – Lyo  Nature“ 50/70 см, които са стандартни за този тип спални продукти.
Височината на възглавницата в статично състояние е 13 см.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Атрибути
Височина: 13 см.

Напиши ревю

Препоръчани продукти