Memory Cool Bamboo


  • Височина:11.5 см.

    • 89лв.

    • 161лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Memory Cool Bamboo
Възглавница Sleepmode Memory Cool Bamboo ще подобри качеството на съня ви през всеки един от четирите сезона.

Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врата.

Възглавница Sleepmode Memory Cool Bamboo е съставена от ядро високоеластична мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и по този начин улавя всяка извивка на вашето тяло. Мемори пяната заема оптималната форма, на естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата в релаксирано положение.

Едната страна на ядрото има слой охлаждащ гел. Благодарение на него, ще спите спокойно и непробудно, дори в най-горещите месеци.

Ако искате да се насладите единствено на удобството на мемори ядрото , просто обърнете възгланицата от към страната без охлаждащ гел.

Калъфът на Възглавница Sleepmode Memory Cool Bamboo е изработен от фин, тъкан текстил с бамукови нишки. Bamboo платът е дишащ- осигурява постоянна циркулация на въздуха през ядрото, има хипоалергенни и антибактериални свойство. Нежен на допир с успокояващ и релаксиращ ефект.

Размер: 62Х39х11,5 см

Състав:

Ядро:

-Страна 1: Мемори пяна и охлаждащ гел

-Страна 2 : Мемори пяна

Калъф:

-Фин, тъкан текстил с бамбукови нишки

Доставка:
При наличност на продукта в склад, срок на доставка - 3 работни дни.
Ако продукта не е наличен на склад, срок на доставка - от 15 до 40 работни дниАтрибути
Височина: 11.5 см.

Напиши ревю