Ocean Cool Breeze Memory


  • Височина:11.5 см.
  • Гаранция:5 години

    • 88.50лв.

    • 150.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Възглавница Ocean Cool Breeze Memory

С ортопедичната възглавница с мемори пяна Sleepmode Ocean Dreams Cool Breeze ще подобри качеството на съня ви през всеки един от четирите сезона.

Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врaта.

Възглавница Sleepmode Ocean Dreams Cool Breeze е изработена със сърцевина от най-висок клас вискоеластична мемори пяна, която реагира на температурата на тялото, като се моделира и ‘улавя’ всяка извивка на врата. Мемори пяната заема оптималната форма и следва естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата без да създава напрежение в мускулите и рамената.

Едната страна на ядрото има добавен слой охлаждащ гел. Благодарение на него, ще спите спокойно и непробудно, дори в най-горещите месеци.

Ако искате да се насладите единствено на удобството на мемори ядрото , просто обърнете възгланицата от към страната без охлаждащ гел

Калъфът на Възглавница Sleepmode Ocean Dreams Cool Breeze е изработен от фин, тъкан текстил с релефна структура и лек масажиращ ефект. Платът е дишащ и подпомага постоянната циркулация на въздух през ядрото, като освен това има хипоалергенни и антибактериални свойства. Изключително нежен на допир с успокояващ, релаксиращ и лек масажиращ ефект.

Sleepmode Ocean Dreams Cool Breeze комбинира в себе си най-важните характеристики, които осигуряват спокоен и пълноценен сън, а именно:

– Ортопедична структура с мемори пяна

– Добавен охлаждащ гел против изпотяване

– Дишащ плат с нежен масажиращ ефект

Ядро:

Страна 1: Мемори пяна с охлаждащ гел

Страна 2 : Мемори пяна

Калъф:

Плат Ocean Dreams /с успокояващ ефект/

Ефектна обточваща линия / паспел – цвят Сребро

Цип

Размер: 62 х 39 х 11,5 см

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.Атрибути
Височина: 11.5 см.
Гаранция: 5 години

Напиши ревю