Relax Memory


  • Височина:12 см.

    • 51.00лв.

    • 85.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Възглавница Relax Memory

Възглавницата SLEEP RELAX е специално разработена чрез технологията Fragrance Active™, при която мемори пяната е обогатен с нанокапсули, които отделят дискретен, успокояващ сетивата аромат на лайка при всяко движение и създават усещане за близост до природата.
Възглавницата е разработена изцяло от мемори пяна, сертфицирана по най-висок международен стандарт, който гарантира, че използваният материал е безвреден както за човешкото здраве така и за природата.
Мемори пяната се адаптира идеално към извивките на врата и главата, осигурява подравняване на гръбначния стълб и предоставя цялостен комфорт по време на сън.
Адаптивната пяна способства за отпускане на мускулатурата в основните точки на напрежение.
Благодарение на системата от вертикални канали, разположени по цялата повърхност на продукта, се постига отлична циркулация на въздух, регулира се топлообмена в ядрото, което придава усещане за допълнителна свежест при всяко движение.
Акцент във външния вид на възглавницата е борда от 3D AirMesh мрежа с дискретна бродерия, който подпомага отличната проветривост на ядрото.
За да осигурим нужната хигиена и свежест по време на сън, възглавница SLEEP RELAX е разработена със сваляем външен калъф, подходящ за редовно машинно пране, което гарантира дълготрайна свежест.
  • Състав: Fragrance Active™ перфорирана мемори пяна лайка, външен калъф 100% ПЕС
  • Размери: 60*40*12 cm;
  • Опаковка: луксозна подаръчна кутия.

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Атрибути
Височина: 12 см.

Напиши ревю