Super Fuzzy


  • Гаранция:2 години

    • 50.10лв.

    • 167.00лв.Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Възглавница Super Fuzzy

Супер пухкава, супер лека !

Калъфът на възглавницата Ekotex Super Fuzzy e изработен от най-висококачествен памук ,,Перкал“ (Percale). Той дава усещането за лек свеж полъх върху кожата, не се потите нощем и е толкова приятен на допир, че сутрин няма да може да се отделите от своята супер пухкава възглавница, Super Fuzzy.

Памучният плат Percale има естествени дишащи свойства.

Супер пухкавата текстура и по-големият размер(70х90 см) на възглавницата Ekotex Super Fuzzy позволява тя да бъде прегъната на две, като по този начин, ще повдигнете нейната височина, според вашите собствени предпочитания за комфорт.

Уникалните изолационни свойства на Възглавницата Ekotex Super Fuzzy се крият в нейният пълнеж от специална, супер лека термовата, която притежава всички качества на естествения гъши пух.

Така нареченият синтетичен гъши пух е незаменим изолатор, той не запарва и предпазва нощно изпотяване, независимо от температурата на околната среда. Това прави Възглавницата Ekotex Super Fuzzy подходяща за всеки сезон.

Възглавница с две степени на височина Ekotex Super Fuzzy е незаменим приятел за твоята семейна спалня.

Предлага се в размер: 90/70 см

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.Атрибути
Гаранция: 2 години

Напиши ревю