Bamboo Therapy


  • Височина:11 см.

  • 70.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

Възглавница Bamboo Therapy


Тази специална възглавница е предназначена да защитава по-добре нормалната физиологична извивка на врата, поддържа мускулите на врата и раменете и облекчава напрежението в мускулите и нервите. Намалява болките в гърба и врата. Нашите възглавници осигуряват допълнителен комфорт, като запазват естествената извивка на гръбнака ви по време на сън. Съобразява се с естествените извивки на тялото ви, за да осигури правилно подравняване на гръбначния стълб, осигурявайки ви най-удобната позиция за сън. Всяка страна на възглавницата има различни височини, за да отговаря на вашето ниво на комфорт.
Бамбуковата калъфка на възглавницата проявява естествени антибактериални свойства, позволява на въздуха да циркулира, отблъсква потта и спомага за по-добър спокоен сън.     
Алое вера сигурява основно подхранване на кожата, тъй като кожата диша през нашите пори, което позволява лесно изпаряване на потта от тялото, поддържайки кожата мека и без влага. Отново и отново изследванията доказват ползите от алое вера за нашето тяло. Тъкани се третират със здравословна концентрация на екстракт от алое вера за антибактериален ефект, което го прави щадящ за кожата.

Калъфката на възглавницата е с цип и може да се сваля.
Възглавницата е опакована в елегантна текстилна чанта с дръжки.

Размер: 60/43/11 см

Калъф: 38%бамбук/алоевера, 62%полиестер
Ядро: Мемори пяна

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.Атрибути
Височина: 11 см.

Напиши ревю