BAC Power биологичен продукт за септични ями и канали • 7.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

BAC Power биологичен продукт за септични ями и канали

Природен биологичен продукт предназначен за пречистване на отпадни води в септични ями, външни тоалетни, маслоуловители, тръби, сифони, канали и пречиствателни станции за отпадни води

Преназначение:

 • BAC power е продукт изготвен на база безопасна природна технология. BAC power силно концентрирана смес от спори и вегетативни бактерии (избрани бактериални култури), които след активация с вода се размножават и консумират органичния отпадък. При процеса не се отделят неприятни миризми. Характеризира се с много висока концентрация на полезни микроорганизми. Абсолютно безвреден за хората и околната среда, не съдържа патогенни микроорганизми и химикали. Неутрален, нетоксичен и некорозиращ. По никакъв начин не променя свойствата на почистваните от него повърхности.

Приложение: във хранително-вкусовата промишленост, битови отпадъчни води, аерирани септични ями, басейни за животинскa тор и други.

Начин на действие:

 • Микроорганизмите се намират в неактивно прахообразно състояние (във вид на спори). След като бъдат активирани в топла вода, не повече от 50 градуса за време не повече от 1 час (след това време бактериите започват да лизират-самоунищожават) се изсипват в ямата или се третира през канализацията. Изсипани в септичната яма, те създават колония от бактерии. За да могат да се размножават имат нужда от храна. Органичните отпадъци в септичната яма са тяхната естествена храна, която представлява сложни химични съединения с дълги вериги, които в този си вид са не усвоими от бактерията. За това през първите 6 часа от попадането им в септичната яма бактериите освобождават ензими, които разграждат сложните химични съединения на по-прости, след което те стават лесно усвоими от бактериите.

Предимства:

 • Предотвратява натрупването на органични отпадъци, като ги разгражда
 • Висококачествен продукт, с високо съдържание на активни култури бактери
 • Премахва лошите миризми по естествен начин
 • Ускорява разграждането на мазнини, целулоза, грес, протеини, нишесте
 • Намалява нуждата от почистване чрез изпомпване
 • Решава проблема с реактивирането на излезли от употреба ями

Указания за употреба:

 • При септични ями и пречиствателни станции за отпадъчни води:
 • Първоначална дозировка: 2 кутийки (пакетчета) от 100 гр. на куб.м.
 • Поддържащо месечно дозиране: 1 кутийка (пакетче) от 100 гр. на куб.м.
 • Подготовка на разтвора: добавете необходимото количество BAC power в 3-5 L топла вода. Оставете да се активира около 10 минути, като от време разбърквате. Излейте разтвора направо в ямата. Ако това не е възможно, то в най–близката до нея тоалетна, след което пуснете водата.
 • При употреба за почистване на сифони (вани и мивки) прилагайте разтвор един път седмично:
 • Подготовка на разтвора: разтворете 1 кутийка (пакетче) от 100 гр.

BAC power в до 1 до 3 L топла вода. Преди употреба оставете да се активира около 10 минути, като от време на време разбърквате.
Излейте направо в сифона или сифоните и оставете да действа, колкото е възможно по-дълго, но не по малко от 12 часа.

Препарата е несъвместим с киселини, основи и дезинфектанти.

Състав:

Съгласно насоките на Е.С.: Бацилни ферменти. Не съдържа опасни (за здравето) съставки, които да надвишават границите на опасност.

Сигнална дума: /

Предупреждения за опасност: /

Препоръки за безопасност:

Това е безвреден препарат. При нормални условия не се очакват никакви рискове, възможно е появяването на минимален дискомфорт. Да се държи далече извън достъпа на деца.

Външен вид и цвят: Прах, светло бежов.

Категория на потребителите: професионална и масова

Условия за съхранение:

Да се съхранява в оригинални, добре затворени опаковки, в сухо и проветриво помещение с tº 5-35º C, без пряка слънчева светлина и замръзване.

Третиране на отпадъците:

Изхвърлете празната опаковка на определените за това места.

Външен вид и цвят: Прах, светло бежов

Съдържание на опаковката: 500гр./100 гр. активен прах BAC power

Срок на годност: 2 години от датата на производство

Опаковка: кутии от 500 гр. и 100 гр. DATA SHEET

Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Напиши ревю