PIP Shoe odour  • 7.00лв.
Купи на изплащане
с 0% лихва

0 от 5 (Гласували: 0)  0 ревюта / Напиши ревю

PIP Shoe odour

Пробиотичен препарат за премахване на неприятната миризма от обувките

Създава антибактериална среда, предпазва от развитието на бактерии и гъбички. Поддържа обувките свежи и не допуска развитието на миризми. Осигурява 24-часова защита на обувките и краката. Предотвратява изпотяването и запазва краката сухи. Може да се прилага върху абсолютно всички видове обувки. Екологичен и напълно безопасен за кожата на краката и обувките продукт.

Начин на употреба:

  • Продуктът се предлага готов за употреба.
  • Нанесете продукта чрез впръскване във вътрешността на обувката. Изчакайте да изсъхне напълно, преди да се обуете. По този начин ще се предпазите от неприятните миризми през целия ден.

Състав: Съгласно направляващите линии на Е.С.: Нейоногенни ПАВ<5%,  фосфонати<5%, поликарбоксилати<5%, парфюми, консерванти (Метилизотиазолинон)   рН 8.5

Shoe odour е безвреден препарат. При нормални условия не се очакват никакви рискове, възможно е появяването на минимален дискомфорт.

Препоръки за безопасност: Да се държи далече извън достъпа на деца. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета.

Да се съхранява в оригинални опаковки, в сухо и проветриво помещение с  t° 5-35 ° С,  без достъп на директна  слънчева светлина.


Доставка:
При наличност - 3 работни дни.
Срока за доставка на продуктите в сайта ни варира спрямо дали продукта е наличен в момента на склад. След направена поръчка наш консултант се свързва с вас за уточняване на срока за доставка. Ако желаете може да проверите наличност по чат или на 0894503109.

Напиши ревю