Промоции

Cooling Aloe hover image -45%

Cooling Aloe

Paradise

Възглавница Cooling Aloe 60/40 Характеристики: - калъф с цип от специален текстил Aloe Vera  - ядро от Memory пяна с вертикални отвори &n..

59лв. 108лв.
Adry Cool -41%

Adry Cool

ТЕД

Възглавница Adry Cool Възглавница Adry Cool предлага ненадминат, сензационен комфорт и е отлично предложение за любителите на мемори пяната. Термоч..

59лв. 100лв.
Relax Travel hover image -40%

Relax Travel

Sleep Me

Relax Travel Sleep Relax Travel е практична, удобна и лека възглавница за път, създадена за едно максимално комфортно пътуване. С ядро от мемори п..

28лв. 47лв.
Moontex Relax hover image -40%

Moontex Relax

Mollyflex

Moontex Relax Възглавница MOONTEX RELAX е съставена от 100% мека мемори пяна. Тя е със сменяема калъфка с цип и е идеална възглавница за всички,..

138лв. 230лв.
Moontex Cervical hover image -40%

Moontex Cervical

Mollyflex

Moontex Cervical Възглавница MOONTEX CERVICAL е съставена от 100% мемори пяна и е с анатомична извивка. Тя е със сменяема калъфка с цип и е идеа..

138лв. 230лв.
Moontex Air Relax hover image -40%

Moontex Air Relax

Mollyflex

Moontex Air Relax Възглавница MOONTEX AIR RELAX е съставена от 100% мемори пяна, с допълнителни отвори за проветрение. Тя е със сменяема калъфка..

138лв. 230лв.
Memory Moonlight hover image -40%

Memory Moonlight

Mollyflex

Memory Moonlight Възглавница MEMORY MOONLIGHT е съставена от 100% мемори пяна, с допълнителни отвори за проветрение. Тя е със сменяема калъфка с..

78лв. 130лв.
Green Tea Travel hover image -40%

Green Tea Travel

Sleep Me

Green Tea Travel Ергономична възглавница за врат, която ще се превърне във Вашия любим и незаменим помощник в стремежа към удобство и комфорт. Този..

28лв. 47лв.
Detox Travel hover image -40%

Detox Travel

Sleep Me

Detox Travel Изключителна възглавница, която ще се грижи за комфорта Ви по време на път. Нежната мемори пяна обгръща врата и го поддържа в правилна..

28лв. 47лв.
Air Yellow Relax hover image -40%

Air Yellow Relax

Mollyflex

Air Yellow Relax Възглавница AIR YELLOW RELAX е съставена от 100% мека мемори пяна. Тя е със сменяема калъфка с цип, състои се от два слоя мемор..

180лв. 300лв.
Air Yellow Cervical hover image -40%

Air Yellow Cervical

Mollyflex

Air Yellow Cervical Възглавница AIR YELLOW CERVICAL е съставена от 100% мемори пяна и е с анатомична извивка. Тя е със сменяема калъфка с цип, с..

198лв. 330лв.
Air Grey Relax -40%

Air Grey Relax

Mollyflex

Air Grey Relax Възглавница AIR GREY RELAX е съставена от мека мемори пяна. Тя е със сменяема калъфка с цип, състои се от два слоя мемори пяна, к..

180лв. 300лв.
Air Grey Cervical -40%

Air Grey Cervical

Mollyflex

Air Grey Cervical Възглавница AIR GREY CERVIAL е съставена от мека мемори пяна и е с анатомична извивка. Тя е със сменяема калъфка с цип, състои..

180лв. 300лв.
Air Green Relaks hover image -40%

Air Green Relaks

Mollyflex

Air Green Relaks Възглавница AIR GREEN RELAX е съставена от 100% мека мемори пяна. Тя е със сменяема калъфка с цип, състои се от два слоя мемори..

180лв. 300лв.
Air Green Cervical hover image -40%

Air Green Cervical

Mollyflex

Air Green Cervical Възглавница AIR GREEN CERVICAL е съставена от 100% мека мемори пяна и е с анатомична извивка. Тя е със сменяема калъфка с цип..

180лв. 300лв.
Air Cristal Relax hover image -40%

Air Cristal Relax

Mollyflex

Air Cristal Relax Възглавница AIR CRISTAL RELAX е продукт комбиниран от два вида мемори пяна: вътрешната е съставена от иновативна мемори пяна с..

198лв. 330лв.
Air Cristal Cervucal hover image -40%

Air Cristal Cervucal

Mollyflex

Air Cristal Cervucal Възглавница AIR CRISTAL CERVICAL е продукт комбиниран от два вида мемори пяна: вътрешната е съставена от иновативна мемори ..

198лв. 330лв.
Lyo Nature -35%

Lyo Nature

ТЕД

Lyo Nature Обемният пълнеж на „Възглавница – Lyo  Nature“ е от 100% полиестерни влакна, които осигуряват стабилност и комфорт на шията, главата и..

25лв. 39лв.
Danaya Memory -30%

Danaya Memory

Paradise

Danaya Memory Възглавница Даная Мемори предлага мекота и комфорт благодарение на ядрото от Мемори пяна и висококачествения текстил на калъфа. Термо..

67лв. 95лв.
Argan Deluxe Aero hover image -30%

Argan Deluxe Aero

ТЕД

Argan Deluxe Aero Представяме ти иновативно решение за твоя спокоен и здравословен сън. Възглавницата Argan Deluxe Aero Memory е специално проект..

53лв. 76лв.
Silver Sense -25%

Silver Sense

ТЕД

Silver Sense Възглавница Silver Sense за вълшебен сребърен сън. Моделът е елемент от новатa Silver Collection на Матраци ТЕД, която представя висок..

29лв. 39лв.
Aloe Sensе -25%

Aloe Sensе

ТЕД

Aloe Sensе Възглавница Aloe Sense • Обемният пълнеж от пухкави частици пяна осигурява добра поддръжка на главата и шията • Сваляемият калъф е със..

29лв. 39лв.
Мемори възглавница -20%

Мемори възглавница

Блян

Мемори възглавница С високата си плътност вискоеластик (мемори) пяните предлагат еластичност, гъвкавост и максимално ниво на комфорт. Мемори възгл..

69лв. 86лв.

1 - 23 от 23 продукта (1 страници)